Ik ben Tex, de drijvende kracht achter Fermentex.

Mijn reis in de wereld van fermentatie begon uit pure nieuwsgierigheid. Wat begon als een fascinerend experiment, groeide al snel uit tot een passie die me niet meer loslaat. Fermentatie heeft mijn beleving van smaak en kijk op voeding veranderd. Fermentatie heeft niet alleen de potentie om onze smaken te verrijken maar ook om bij te dragen aan een bewustere en duurzamere benadering van voedsel.

Bij Fermentex draait het niet alleen om het produceren van heerlijke gefermenteerde producten, maar ook om het delen van mijn passie voor experimenteren, fermenteren, koken, gezondheid en duurzaamheid. 

Neem vooral contact met me op als:

  • Je meer wil weten over fermentatie
  • Je zin hebt in een workshop
  • Je op zoek bent naar een op maat gemaakte workshop voor een event
  • Je graag een keer een ander soort catering wil
  • Je op zoek bent naar een mooie ruimte in Amsterdam (Westerpark) voor … you name it!
  • Wil weten wat mijn ideeën zijn over de voedseltransitie

Scroll naar boven